Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ždrijeb

Rukometašice doznale s kim igraju u kvalifikacijama za EP

Hrvatske rukometašice
Foto: Dusko Marušić/PIXSELL
1/6
05.04.2019.
u 00:23

Rukometašice mogu biti zadovoljne ždrijebom, a na Euro u prosincu 2020. godine u Danskoj i Norveškom plasirat će se dvije najbolje ekipe u skupini

Hrvatske rukometašice ždrijebane su u skupinu 6 kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2020. zajedno s selekcijama Francuske, Islanda i Turske, odlučio je ždrijeb u Kopenhagenu. 

Rukometašice mogu biti zadovoljne ždrijebom, a na Euro u prosincu 2020. godine u Danskoj i Norveškom plasirat će se dvije najbolje ekipe u skupini. Utakmice u skupini će se igrati u šest kola po dvokružnom sustavu od 25. rujna do 31. svibnja iduće godine. 

Hrvatske rukometašice
1/5

U skupini 1 igrat će Nizozemska, Španjolska, Austrija i pobjednik pretkvalifikacija, u skupini 2 su Crna Gora, Madžarska, Italija i Litva, u skupini 3 Njemačka, Bjelorusija, Slovenija i Kosovo, u skupini 4 Rusija, Srbija, Slovačka i Švicarska, u skupini 5 Švedska, Češka, Makedonija i Portugal, te u skupini 7 Rumunjska, Poljska, Ukrajina i Farski otoci.

Komentara 1

Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
08:04 05.04.2019.

Nama je svaki ždrijeb težak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije