Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FEŠTA NE PRESTAJE

Rukometaši do ranog jutra slavili srebro, pogledajte video!

rukometaši
Foto: Printscreen
27.01.2020.
u 10:46

– Kada vidiš ove navijače i ove ljude, znaš da si napravio pravu stvar i za ovo ćemo uvijek imati snage – rekao je kapetan Domagoj Duvnjak.

Hrvatski rukometaši vratili su se sinoć u Zagreb nakon što su na Europskom prvenstvu osvojili srebrnu medalju. Kauboje je već u zračnoj luci dočekalo nekoliko stotina navijača i sa svojim ljubimcima proslavili su uspjeh.

– Kada vidiš ove navijače i ove ljude, znaš da si napravio pravu stvar i za ovo ćemo uvijek imati snage – rekao je kapetan Domagoj Duvnjak

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jedan je Miljenko Rak💪 Hrvatska rukometna reprezentacija❤❤❤ #croatiafullofflife

Objavu dijeli Damir Kajba (@damirkajba)

Već su prošla dva sata iza ponoći, a fešta rukometaša nastavila se u jednom zagrebačkom restoranu gdje se, sudeći prema videima, pjevalo i slavilo do kasno u noć. No, kauboji nemaju mnogo vremena za odmor.

Danas u 12:30 Grad Zagreb im je na Trgu bana Jelačića organizirao službeni doček koji ćete moći uživo gledati na našem portalu. Osim u Zagrebu, doček se priprema u Mostaru. U ponedjeljak od 19 sati na Vojničkom igralištu priredit će se doček hercegovačkom dijelu hrvatske reprezentacije. Čak četvorica naših reprezentativaca rođena su u Mostaru – Igor Karačić, Marin Šego, Marino Marić i Željko Musa.

Komentara 4

DE
deps
12:05 27.01.2020.

Još jedan veliki uspjeh hrvatskog sporta. Bravo i hvala vam svima. Ponosni smo na vas.

NM
nemirno more
13:11 27.01.2020.

bravo...i treba da se vesele...pa drugi su u europi...o tome mogu mnogi samo sanjati...neka pukne koga smeta...

GR
gragakarlovac
13:08 27.01.2020.

Slavili poraz na EP?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije