Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZVRATNA BORBA

Roy Nelson za Cro Copa pripremio najjače oružje!

Roy Nelson
Foto: Instagram
31.01.2019.
u 14:26

Do sada već uistinu dugo očekivane borbe Mirka Filipovića i Roya Nelsona, odnosno do njihovog revanša, preostalo je točno 16 dana.

Ako ćemo donositi zaključke po onome što se može naći na Instagram profilu Roya Nelsona, čini se kako “Big Country” za borbu protiv Cro Copa priprema svoj najpoznatiji udarac, desni overhand, piše Fightsite.

Do sada već uistinu dugo očekivane borbe Mirka Filipovića i Roya Nelsona, odnosno do njihovog revanša, preostalo je točno 16 dana. 16. veljače njih će dvojica ući u kavez u Uncasvilleu i svatko će tamo pokušati pružiti ono najbolje od sebe. Cilj je naravno obojici isti, doći do pobjede. I nema sumnje kako svaki od njih priprema neko iznenađenje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Say No to ...... new psa #fighter #saynotodrugs #saynosmoking @bellatormma

Objavu dijeli Roy Nelson (@roynelsonmma)

Vjerujemo kako će obojica za tu borbu također pripremiti i ono najbolje iz svog repertoara. Za Cro Copa smo već otkrili kako je high kick spreman, dok prema Instagramu Roya Nelsona možemo zaključiti da će tako biti i s desnim overhand udarcem, njegovom “specijalkom”.

U pitanju je objava koju donosimo , a u pitanju je zapravo reklama borbe protiv pušenje. Roy Nelson inače je aktivist protiv konzumiranja duhanskih proizvoda pa ne treba čuditi kako se našao u tom promotivnom materijalu. No, isto tako se i njenu našao i njegov overhand. To bi nešto trebalo značiti, zar ne?

>> Pogledajte gostovanje Mirka Filipovića u studiju Večernjeg TV-a

Ključne riječi

Komentara 1

VO
vorda400
15:30 31.01.2019.

Koje oružje?škakljao ga bude sa bradom???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije