Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WRC RELI

Rovanpera nastavlja tamo gdej je stao: I dalje ima vodstvo u Estoniji

Rally - FIA World Rally Championship  Italia Sardegna ,Jun 04 , 2022
Luca Barsali / ipa-agency.net
17.07.2022.
u 10:15

Nakon šest održanih relija u vodstu je Rovanpera sa 145 bodova ispred Neuvillea s 80 bodova, dok Tanak i Katsuta imaju po 62 boda.

Finac Kalle Rovanpera u Toyoti zadržao je vodstvo nakon 18 brzinskih ispita estonskog relija, sedme stanice Svjetskog WRC prvenstva.

Rovanpera vodi s 29 sekundi prednosti ispred momčadskog kolege Britanca Elfyna Evansa, dok je na trećem mjestu Estonac Ott Tanak u Hyundaiju s nešto više od minute zaostatka.

Belgijanac Thierry Neuville (Hyundai) na četvrtom mjestu ima 2:20 minute zaostatka, dok je peti Japanac Takamoto Katsuta u Toyoti (3:43). U nedjelju je na rasporedu posljednjih šest brzinskih ispita.

Nakon šest održanih relija u vodstu je Rovanpera sa 145 bodova ispred Neuvillea s 80 bodova, dok Tanak i Katsuta imaju po 62 boda.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije