Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIT ĆE SPREMAN

Rooney: Ozljeda me neće smetati na SP-u

Wayne Rooney
AFP
14.05.2010.
u 09:45

Wayne Rooney pokupio je nagradu za najboljeg nogometaša engleskog Premiershipa, netom završene sezone, u mnogim izborima, makar njegov Manchester United nije završio sezonu kao prvak.

Ukupno je ove sezone zabio 34 pogotka u crvenom dresu Uniteda, a Premiership je završio kao drugi strijelac (26), s tim da ga je tek u zadnjem kolu prestigao Chelseajev goleador Didier Drogba s 29 pogodaka.

U drugom dijelu sezone Rooney se mučio s ozljedom prepona te je nekoliko puta riskirao pogoršanje ozljede, pa je time i dovodio pod dodatnu sumnju nastup na Svjetskom prvenstvu tijekom lipnja i srpnja.

- Od 16. godine, od dana u Evertonu sam pod pritiskom. Uvijek sam pobjeđivao sve probleme, pa sam bio uvjeren da će se tako okončati i ovi aktualni problemi - rekao je Rooney i dodao:

- U posljednjem kolu sam izašao iz igre tijekom utakmice jer se bol vratila. No, već nekoliko dana poslije je situacija odlična. Ne osjećam nikakve posljedice, radim na jačanju tog dijela tijela i nema nikakvih prepreka za moj nastup na Mundijalu. Ostalo je još dovoljno vremena za kvalitetni i potpuni oporavak. Radujem se treninzima s kolegama iz reprezentacije i prvim nastupima. Bit ću tisuću posto spreman za Svjetsko prvenstvo - završio je Rooney.

Ključne riječi

Komentara 2

EU
EUPatriot
12:26 14.05.2010.

Rooney: Ozljeda me neće smetati na SP-u Olić: Smeta me što ču za vrijeme SP neozliđen grickati kokice i pijuckati Ožujsko na sofi..

ES
essien23
09:35 15.05.2010.

nađi si život majmune...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije