Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za ne prepoznati

Ronaldo više nije debeljko: Il Fenomeno smršavio 17 kilograma!

ronaldo
youtube screenshot
18.12.2012.
u 14:32

Bivši brazilski nogometaš pristao je tri mjeseca sudjelovati u reality showu tijekom kojeg je publika promatrala njegov napredak.

Ronaldo je tijekom svoje karijere imao nekoliko nadimaka, a među onima koji su se najviše "uhvatili" za njega su "Il Fenomeno" i "El Gordo" (Fenomen i Debeljko). No, ovaj potonji uskoro više neće moći biti u upotrebi! Naime, bivši brazilski nogometaš prije tri je mjeseca pristao sudjelovati u reality showu Medida Certa u kojem je radio razne vježbe, pilates, plesao Gangnam style... Sve radi mršavljenja koje je pratila i brazilska javnost.

I nakon tri mjeseca mukotrpnoga vježbanja rezultati su zapanjujući. Ronaldo je sa 118 kilograma pao na 101, izgubivši dakle 17 kilograma, a opseg njegova struka smanjio se sa 107 na 93 centimetra.

Ronaldo se, inače, osim zbog zdravlja, na mršavljenje odlučio i kako bi mogao sudjelovati u humanitarnoj utakmici koju organizira njegov veliki prijatelj Zinedine Zidane.

Ključne riječi

Komentara 2

MP
mpfederer
15:18 18.12.2012.

"il fenomeno" ili pravi ronaldo

Avatar flame
flame
20:51 18.12.2012.

Samo je jedan il Ronaldo. Uz bok Peleu i Messiju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije