Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORTUGALAC NA ODLASKU

Ronaldo na izlaznim vratima! Tjera ga novi trener: Ne dolazim u United ako ostane

Everton v Manchester United - Premier League - Goodison Park
Foto: martin Rickett/PRESS ASSOCIATION
1/4
16.04.2022.
u 09:44

Nizozemac Erik ten Hag, trenutni trener Ajaxa, neće ni preuzeti Crvene vragove ako ovog ljeta Ronaldo ne otiđe iz kluba! I, prvi put u njegovoj karijeri, Portugalac je taj koji se nalazi u podređenom položaju.

Cristiano Ronaldo stigao je u Manchester United kao zvijezda, spasitelj, nogometaš koji će klubu vratiti staru slavu, titule... Nažalost, tako nešto događa se prvenstveno u bajkama, Portugalac ima 37 godina, enorman ego i stvari su otišle u potpuno suprotnom smjeru pa ga glavni favorit za novog trenera ni ne želi u klubu.

Dapače, Nizozemac Erik ten Hag, trenutni trener Ajaxa, neće ni preuzeti Crvene vragove ako ovog ljeta Ronaldo ne otiđe iz kluba! I, prvi put u njegovoj karijeri, Portugalac je taj koji se nalazi u podređenom položaju.

- Ne želi raditi s Ronaldom iduće sezone, to je njegov uvjet za dolazak - napisala je Marca.

Soccer Football - Champions League - Ajax Amsterdam Training - Estadio da Luz, Lisbon, Portugal - February 22, 2022 Ajax Amsterdam coach Erik ten Hag during training REUTERS/Pedro Nunes Photo: PEDRO NUNES/REUTERS
Foto: PEDRO NUNES/REUTERS

Svjestan situacije, Portugalčev menadžer Jorge Mendes već mu traži novo odredište i kreiranje nove bajke. Paris Saint Germain nije isključen kao moguća destinacija, prvenstveno jer bi marketinški to bila senzacija svih senzacija. Ronaldo i Messi zajedno. Ali, rezultatski...

Zato je važna ova epizoda u Unitedu. Iako je Cristiano ove sezone u 25 prvenstveih utakmica zabio 12 golova, u Ligi prvaka šest u sedam utakmica, njegov utjecaj na momčad iznimno je negativan. Nažalost, on sam kao da nije svjestan svojih godina, kao što je, primjerice, bio Zlatan Ibrahimović, zbog čega čini dodatne probleme.

I dok će mnogi reći da je njegova posljednja sezona u Juventusu bila početak kraja jedne velike karijere, nitko neće dovoditi u pitanje tezu da je njegova sezona u Manchesteru bila potvrda da je jedna velika karijera stigla kraju.

Naravno, Ronaldo može trajati još nekoliko godina, ali najbolje od njega smo vidjeli. Sad je na njemu samome da prihvati novu ulogu pa nogometu pruži još zadovoljstva. Trenutno, to se čini kao teško izvedivo, baš kao i u slučaju Lea Messija...

>>> Kad je potpisao za Manchester, počela je iznimna euforija

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije