Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATRENI IDE IZ WOLFSBURGA

Romano javlja: Sve je gotovo, Josip Brekalo dogovorio uvjete s novim klubom

GER, 1. FBL, RB Leipzig vs VfL Wolfsburg
EXPA/ Eibner/ Bahho Kara
03.01.2023.
u 11:46

Povremeni vatreni prema Romanu ima novu destinaciju, vraća se na 'čizmu'

Povremeni hrvatski reprezentativac Josip Brekalo navodno je sve dogovorio s novim klubom i prelazi u talijanskog prvoligaša Monzu koja se nalazi u vlasništvu Silvija Berlusconija. Brekalo je prema Fabriziju Romanu, uglednom sportskom novinaru dogovorio uvjete i samo se čeka potpis ugovora pa će se pridružiti Mirku Mariću u ekipi koja je na 14. mjestu u Serie A. 

24-godišnji krilni napadač nije se ove sezone naigrao u Wolfsburgu pod vostvom Nike Kovača te je upisao tek sedam utakmica uz dvije asistencije. Prošle sezone igrao je na posudbi u Torinu te je kod Ivana Jurića imao veliku minutažu ali se dvije strane nisu dogovorile oko otkupa ugovora. 

Brekalo je bio u kadru Zlatka Dalića u sklopu Lige nacija, ali po povratku u Bundesligu nije imao adekvatnu minutažu te je propustio svjetsko prvenstvu u Kataru. Iz Dinama je u Wolfsburg transferiran za okruglih 10 milijuna eura, jedno vrijeme je proveo na posudbi u Stuttgartu, trenutno prema Transfermarktu vrijedi 7.5 milijuna eura. 

Standings provided by Sofascore

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije