Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hrvat u novom klubu

Veliki preokret: Brekalo je trebao u La Ligu, sada je sve dogovorio s novim klubom

Zlatko Dalić objavio  je širi popis kandidata za Svjetsko prvenstvu u Kataru
Goran Stanzl/PIXSELL
02.01.2023.
u 09:39

Povremeni vatreni bio je nadomak prelaska u Betis, no ipak se odlučio za ostanak na čizmi, pišu talijanski mediji

Hrvatski reprezentativac te član njemačkog Wolfsburga Josip Brekalo bio je nadomak prelaska u Španjolsku, gdje je trebao postati član Real Betisa. Međutim, izgleda kako se dogodio veliki preokret u njegovu slučaju. Naime, kako javljaju talijanski mediji, Josip Brekalo se vraća u talijansku Serie A. Točnije, bivši igrač Dinama sada prelazi u Monzu, klub Silvija Berlusconija, a u igri je jedno vrijeme bila i Fiorentina. 

Ranije je Wolfsburg za Brekala tražio 15 milijuna eura odštete, ali sada bi u Monzu trebao preseliti za znatno manje novca jer mu ističe ugovor. Pisalo se kako će Josip odraditi novu posudbu pa onda zatim potpuno besplatno otići u novi klub nakon što mu istekne ugovor s Wolfsburgom ovog ljeta.

 

 

Podsjećamo, Brekalo je već bio u Italiji gdje je nosio dres Torina. Međutim, talijanski klub očito nije bio previše uporan u namjeri da se otkupi njegov ugovor od Wolfsburga pa se Hrvat vratio u svoj klub.

 

 

Ključne riječi

Komentara 5

BP
Besposlen pop
10:20 02.01.2023.

Ne znam tko je taj genijalac od menadžera koji mu vodi karijeru. Torino mu u Seriji. A nije bio dovoljno dobar pa se sad vratio, ali u Monzu 🤔🤦‍♂️

BS
Blue_shirt
10:02 02.01.2023.

Jopa vrati se ti na Maksimir ! Kakva Monza, ovdje ces igrati LP i vratiti se u reprezentaciju, tko ce skautirat drugu ligu od stozera, nitko...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije