Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Italija

Roma odustala od Badelja pa se okrenula drugom hrvatskom igraču

Hrvatska reprezentacija
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/7
08.02.2018.
u 18:24

Milan Badelj je u početku bio na meti Rome, ali je navodno tražio preveliku plaću

Roma je pokazala zanimanje za Matea Kovačića, jer hrvatskog reprezentativca vidi kao nasljednika Daniela De Rossija. Talijanska momčad u ljetnom prijelaznom roku želi rekonstruirati momčad te će pokušati dovesti nekoliko igrača.

Na vrhu popisa želja je 23-godišnji Mateo Kovačić. Želi li Roma ostvariti plan prvo treba osvojiti mjesto koje dogodine jamči Ligu prvaka, a onda još mora prodati i neke igrače.

Milan Badelj je u početku bio na meti Rome, ali je trenutačni igrač Fiorentine navodno tražio preveliku plaću.

Romini čelnici brzo su se okrenuli drugom hrvatskom igraču. Kovačić bi se tako nakon tri godine u Realu vratio u Italiju, gdje je od 2013. do 2015. igrao za milanski Inter.

POGLEDAJTE VIDEO NAJLUĐIH NOGOMETNIH PROMAŠAJA

Komentara 2

DU
Deleted user
18:42 08.02.2018.

Zar niste Antu Ćorića prodali u Romu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije