Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
njemačka tenisačica

Rodila prije manje od godinu dana, a sad je u polufinalu Wimbledona: "To je ludnica!"

Wimbledon 2022 - Day Nine - All England Lawn Tennis and Croquet Club
Zac Goodwin/PRESS ASSOCIATION
05.07.2022.
u 17:32

Za 103. tenisačicu svijeta i majku dviju djevojčica prvi je to plasman u polufinale nekog od Grand Slam turnira. Do sada je najdalje dogurala do trećeg kola u Wimbledonu 2015. godine.

Njemačka tenisačica Tatjana Maria izborila je plasman u polufinale trećeg Grand Slama sezone Wimbledona nakon što je u četvrtfinalu porazila sunarodnjakinju Jule Niemeier sa 4:6, 6:2, 7:5.

Iskustvo je pobijedilo mladost u četvrtfinalu Wimbledona, nakon što je 34-godišnja Maria slavila protiv 22-godišnje Niemeier.

Za 103. tenisačicu svijeta i majku dviju djevojčica prvi je to plasman u polufinale nekog od Grand Slam turnira. Do sada je najdalje dogurala do trećeg kola u Wimbledonu 2015. godine.

- Naježila sam se, san je proživjeti ovo sa svojom obitelji, s moje dvije curice. Prije manje od godinu dana sam rodila... To je ludnica - komentirala je Maria.

Nakon izgubljenog prvog seta, u drugom se našla u breaku zaostatka, ali je uspjela preokretni rezultat i ostvariti veliku pobjedu.

U četvrtak će se za mjesto u finalu sučeliti s Tunižankom Ons Jabeur ili Čehinjom Mariom Bouzkovom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije