Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
matično gnijezdo

Robinho šest mjeseci na posudbi u Santosu!

Robinho
AFP
28.01.2010.
u 18:06

Robinho, 26-godišnji brazilski nogometaš, do kraja sezone nosit će dres brazilskog Santosa, kluba u kojem je i počeo 2002. godine profesionalnu karijeru.

Godine 2008. Robinho je senzacionalno otišao iz madridskog Reala. Zov milijuna iz Manchester Cityja bio je dovoljan da Robinho preseli na Otok, ali ove sezone počeli su problemi na relaciji igrač-struka, a njegovo ponekad neprofesionalno ponašanje sve je više ljutilo odgovorne ljude u klubu.

"Robinho je posuđen Santosu na šest mjeseci. Posudba započinje odmah i završava 4. kolovoza", piše u klupskom priopćenju Manchester Cityja.

U nedjelju će Robinho otputovati u Brazil i priključiti se klubu gdje je igrao od 2002. do 2005., dok nije preselio u Real.

Za Manchester City, a u premierligaškim ogledima, Robinho je u 41 utakmici postigao četrnaest pogodaka. Robinho inače ima valjani ugovor sa Cityjem do lipnja 2012. godine.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
19:18 29.01.2010.

Šteta da se nije uspio dogovoriti sa HNK Hajduk i HNK Rijeka jer tek sa igranjem u HNL on bi sazrio kao igrač..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije