Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSTAVLJANJE U SANTOSU

Robinha dočekalo 15 tisuća navijača

Robinho
AFP
02.02.2010.
u 09:38

Brazilski nogometaš Robinho (26) na pompozan se način vratio u redove svog bivšeg kluba Santosa, gdje će igrati na posudbi do kraja sezone.

Naime, na Vilu Belmiru, stadion Santosa u Sao Paulu, čije je boje branio od 2002. do 2005. prije transfera u Real Madrid, sletio je u helikopteru u društvu jednog od najvećih nogometaša svih vremena, Pelea, a njegov je dolazak s tribina popratilo oko 15.000 navijača Santosa.

Prvotni dogovor Santosa i Manchester Cityja je posudba do kraja sezone, ali prema riječima Robinha i Pelea, ljubav bi se mogla nastaviti i nakon toga iako brazilskog napadača ugovor sa Cityjem veže do lipnja 2012. godine.

- Nadam se da njegov dolazak ovdje nije na samo nekoliko mjeseci, nego da će to biti trajna posudba. Nadam se da će Robinho povratiti formu ovdje za dobrobit Santosa i brazilske reprezentacije - rekao je Pele, koji je ukupno zabio 474 gola u dresu Santosa.

Robinho je stigao u Manchester City u ljeto 2008. godine za 34 milijuna funti, ali investicija engleskog kluba nije se isplatila. Za Manchester City, u premierligaškim ogledima, Brazilac je u 41 utakmici zabio četrnaest pogodaka, a ove sezone igrao je jako malo i nije mogao pronaći pravu formu. To će mu, vjeruje, uspjeti u Santosu.

- Moj cilj je ostati ovdje dugo vremena. Ukoliko predsjednik Santosa želi produljiti moj ugovor na četiri godine, to bi bilo sjajno. Moj cilj je također otići na Svjetsko prvenstvo i dati sve od sebe ondje. Vjerujem da bi ovo mogao biti moj Mundial. U reprezentaciji je konkurencija velika, ima puno dobrih igrača i zato moram biti onaj pravi - rekao je Robinho, koji bi svoj debi u drugom mandatu u Santosu mogao imati već u nedjelju protiv Sao Paula u derbiju prvenstva Paulista.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije