Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliki Žuti

Prosinečki: Imamo kvalitetne igrače, Hrvatska može daleko na SP-u

Prosinečki
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/7
26.12.2017.
u 21:33

Svi u Hrvatskoj vjerujemo kako možemo proći tu skupinu - kazao je Prosinečki

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Robert Prosinečki, koji je nastupao na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj 1998. kada je ona osvajanjem trećeg mjesta postigla najveći uspjeh, izjavio je u utorak navečer kako sadašnja hrvatska reprezentacija na Svjetskom prvenstvu sljedeće godine u Rusiji može "puno napraviti".

- Imamo stvarno kvalitetne igrače koji igraju u najboljim momčadima na svijetu i reprezentacija može jako mnogo napraviti na sa Svjetskom prvenstvu u Rusiji - rekao je Prosinečki novinarima u Splitu  gdje je nastupao za momčad Camela na malonogometnom turniru "Četiri kafića."

Prosinečki
1/9

Po njegovim riječima, Hrvatska i Argentina su najbolje momčadi u skupini koju čine još Nigerija i Island.

- Svi u Hrvatskoj vjerujemo kako možemo proći tu skupinu - kazao je Prosinečki.

Na upit što je s njegovim izgledima da preuzme nogometnu reprezentaciju BiH, Prosinečki je kratko rekao kako to "zasad stoji."

Prosinečki
1/24

Komentara 9

KU
kupatilo
00:55 27.12.2017.

A bice ovako bice onako.Ako budu ekipa mogu sve al boim se dace pojedinci biti lijeni a drugi gledati dase samoistaknu.A po obicaju bice i jefan ili dva u sastavu koji nebi trebali biti ni među putnicima i taman dosta da sve ubrljaju.Vidim da Dalic ozivljava propale hajdukovce.Do juce je neko guro dinamovce i kodnas nemoze drugacije.Zasluga treba biti velika dase bude dio svetinje.Tek onda mozemo sve.

AD
adrian
21:44 26.12.2017.

a mislio sam da na prošlom EP nismo imali kvalitetne igrače...

AD
adrian
21:43 26.12.2017.

Oper iste izjave... jaooo....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije