Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razišli se

Španjolac Inaki Alonso više nije trener Rudeša

Rijeka - Rudeš
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
1/7
26.12.2017.
u 19:09

Rudeš je tako postao četvrti prvoligaš koji je ove sezone mijenjao trenera

Situacija je jasna; jesenski rezultati Rudeša nisu zadovoljili nikoga u klubu, pa je "najdeblji kraj" izvukao Inaki Alonso. Španjolski stručnjak danas je raskinuo ugovor s posljednjeplasiranom momčadi lige.

Koji je tako nakon samo pola godine završio svoju prvu inozemnu trenersku avanturu. Rudeš je tako postao četvrti prvoligaš koji je ove sezone mijenjao trenera, prije toga to su napravili Slaven Belupo (Ivković zamijenio Kopića), Hajduk (Carrillo - Kopić), te Lokomotiva koja još traži nasljednika Marija Tokića.

Rijeka - Rudeš
1/18

Rudeš je u prvih 20 kola igrao atraktivno, ali i prilično neuspješno. Inaki Alonso tako je u tom periodu sa svojom momčadi upisao tek dvije pobjede, skupio skromnih 12 bodova. Još nije poznato tko će postati novi trener Rudeša...

 

Komentara 3

SL
sljemesava
19:49 26.12.2017.

budu uzeli carilla, to je taj kalibar

KU
kupatilo
01:04 27.12.2017.

Nek uzmu Cvitanovica a Dinamo Keka.

VK
vječni krojf
10:52 05.01.2018.

Kada je dolazio ja sam pisao da nece dugo isto kao sto Rudes nece opstati u 1. HNL-gi i u tom uvjerenju sam ostao dosljedan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije