Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijateljska utakmica

Prosinečki s reprezentacijom BiH izgubio od Meksika

SAD - BiH
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
01.02.2018.
u 09:32

Jedini pogodak na utakmici postigao je Hugo Ayala u 65. minuti

Nogometna reprezentacija Meksika je u prijateljskoj utakmici igranoj u San Antoniju pobijedila Bosnu i Hercegovinu s 1:0.

Meksikancima je to bila jedna od pripremnih utakmica za Svjetsko prvenstvo, koje se u Rusiji održava od 14. lipnja do 15. srpnja. 

Jedini pogodak na utakmici postigao je Hugo Ayala u 65. minuti.

Meksiko s izbornikom Juanom Carlosom Osoriom je na SP u Rusiji u skupini F s aktualnim prvacima Njemačkom, Švedskom i Južnom Korejom.

Reprezentacija BiH, koju vodi hrvatski trener i bivši reprezentativac Robert Prosinečki, nije se plasirala na SP u Rusiji.

Komentara 5

DA
daniel63
14:46 01.02.2018.

Koga briga?!

PS
popevke sAm slagal
10:05 01.02.2018.

Zbog čega hrvatski portal mora javljati kako je odigrala reprezentacija druge zemlje. Je li Prosinečki baš toliko naš? Zvezdaši misle da je Prosinečki njihov, a on, sam, im je dao povoda da tako misle. Pa prema tome . . .

TA
tarzan
11:01 01.02.2018.

Hvala Bogu pa su izgubili

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije