Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči SP-a

Argentina protiv Italije 23. ožujka u Manchesteru

Ekvador - Argentina
Foto: Reuters/Pixsell
1/9
30.01.2018.
u 19:30

Argentinci će četiri dana nakon susreta protiv Talijana igrati i protiv Španjolaca na stadionu madridskog Atletica Wanda Metropolitano

Argentina, suparnik Hrvatske u skupini D na Svjetskom nogometnom prvenstvu koje će se ovoga ljeta održati u Rusiji, odigrat će prijateljsku utakmicu protiv Italije 23. ožujka u Manchesteru. Utakmica se igra na Etihadu.

Argentinci će četiri dana nakon susreta protiv Talijana igrati i protiv Španjolaca na stadionu madridskog Atletica Wanda Metropolitano.

Ekvador - Argentina
1/5

Hrvatska i Argentina će igrati u 2. kolu u skupini 21. lipnja u Nižnjem Novgorodu.

I Italija, koja će nakon punih 60 godina propustiti nastup na SP-u, će četiri dana nakon utakmice protiv Argentine odigrati još jedan jak prijateljski susret, protiv Engleske na Wembleyu.

Hrvatska će u ta dva termina igrati protiv Perua u Miamiju te Meksika u Dallasu. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije