Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
A pokajao se...

Robben: Suci me kažnjavaju zbog simuliranja na Svjetskom prvenstvu

Robben
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
29.09.2014.
u 15:18

- Napravio sam veliku pogrešku na Svjetskom prvenstvu, priznao sam to odmah, ali sad mi djeluje da me suci kažnjavaju zbog toga

Arjen Robben predvodio je Nizozemsku na SP-u u Brazilu, bio je jedan od njezinih najboljih igrača, a dogurali su do polufinala. No, ono što će se pamtiti jest i njegovo simuliranje protiv Meksika, koje je i sam priznao. No, sad tvrdi da zbog toga ispašta.

- Napravio sam veliku pogrešku na Svjetskom prvenstvu, priznao sam to odmah, ali sad mi djeluje da me suci kažnjavaju zbog toga. Evo, protiv Kölna sam zaslužio da mi se dosudi jedanaesterac, ali sudac je samo odmahnuo rukom, nije htio reagirati, rekao je Robben.

>>Arjen Robben: Mogu biti bolji od Cristiana Ronalda!

Komentara 1

VI
virkom
12:29 30.09.2014.

Da ti je to barem bio jedini put... Ehhhh... Od kada ga pratim u Bundesligi nema utakmice da se barem jednom ne baci u kaznenom prostoru. Već ga se svi obrambeni igrači boje. U subotu protiv Paderborna u svakoj njegovoj akciji svaki branič Paderborna je bio na 1m odstojanja, samo da ovaj slučajno ne padne. Ima jedan dribling (na lijevo), jedan udarac (lijevom nogom), brz je (to stoji) i strašno sebičan. Eto to je Arjen Robben!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije