Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOLEGE SA SPORTAL.DE:

Robben najbolji bundesligaški veznjak, Misimović šesti

Arjen Robben (1)
Reuters
19.05.2010.
u 11:56

Na šesto mjesto poretka najboljih veznih nogometaša tek završene bundesligaške sezone, njemački internetski portal Sportal.de svrstao je bosansko-hercegovačkog reprezentativca Zvjezdana Misimovića.

Wolfsburgov je nogometaš ove sezone postigao deset golova i upisao petnaest asistencija odigravši 31 prvenstvenu utakmicu uz prosječnu ocjenu 3.10 (najbolja 1, najslabija 6).

"Zajedno s Edinom Džekom bio je klupsko 'životno osiguranje'", objašnjava Sportal.de svoj izbor.

Dodajmo da je u istom izboru najboljim proglašen Bayernov Nizozemac Arjen Robben, koji je u šampionskoj sezoni minhenskog kluba postigao šesnaest golova. Imao je i sedam asistencija u 24 odigrane utakmice, kroz koje je vrednovan prosječnom ocjenom 2.54.

Nakon odlaska iz Reala, "u Münchenu je postao jedan od najboljih veznih nogometaša Europe", zaključuje Sportal.de koji na drugo mjesto popisa svrstava Tonija Kroosa (Bayer Leverkusen), a na treće Mesuta Özila (Werder Bremen).

Komentara 1

EU
EUPatriot
15:29 19.05.2010.

Robben najbolji bundesligaški veznjak a Olić i Petrić najbolji vanjka World Cup bundesligaški igrači..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije