Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OZLJEDA KOLJENA

Robben mjesecima izvan travnjaka?

Arjen Robben
AFP
01.10.2009.
u 14:25

U minhenskom Bayernu vlada velika zabrinutost zbog ozljede nizozemskoga krilnog napadača Arjena Robbena, koji će možda morati pauzirati duže vrijeme.

Robben, koji je u kolovozu ove godine stigao u Bayern iz madridskog Reala, ozlijedio se u dvoboju 2. kola Lige prvaka protiv Juventusa (0:0). Šepajući je napustio travnjak pretkraj prvog poluvremena, odnosno u 44. minuti, kada ga je zamijenio Ivica Olić, a trener Bayerna, Robbenov sunarodnjak Louis van Gaal, strahuje da će ostati bez svojega vrsnog nogometaša duže vrijeme...

- Dijagnoza će biti poznata u četvrtak, no Robben mi je rekao da je u pitanju ozbiljna ozljeda, a kada mi igrači tako kažu, ja im uvijek vjerujem – kaže Van Gaal.

U Bayernu strahuju da je Robben ili potrgao križne ligamente koljena ili zadobio težu ozljedu meniskusa. Pokaže li se da je bilo koja od dvije crne slutnje točna, jasno je da će Robben pauzirati najmanje do Božića.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije