Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVA HNL

Rijeka teškom mukom pobijedila Varaždin i gurnula ga prema drugoj ligi!

Varaždin i Rijeka sastali se u 35. kolu HT Prve lige
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
16.05.2021.
u 16:54

Završilo je 3:2 nakon što je na poluvremenu Varaždin vodio 1:0.

Nogometaši Rijeke bravurom u drugom poluvremenu uspjeli su na gostovanju u Varaždinu preokrenuti susret i pobijediti 3:2 te kolo prije kraja napraviti pritisak Gorici, koja protiv Dinama ne smije izgubiti ukoliko želi biti sigurna u osvajanje trećeg mjesta.

Varaždinci su poveli preko Obregona u 34. minuti i stajali odlično na terenu, ali u drugo poluvrijeme Riječani su ušli goropadno, svjesni da nemaju što izgubiti. Redali su napad za napadom, pritiskali i u 62. je Menalo otključao vrata domaćina...

Tad se "otvorilo", kako već biva u nogometu, pa je samo pet minuta kasnije zabio Capan za 2:1. Rijeka nakon toga prepušta inicijativu Varaždinu, koji se otvara u želji da stigne barem do boda u borbi za ostanak.

I, ponovno, kako to već biva u nogometu, kad ne zabiješ... Drmić je povećao na 3:1 u 79. i činilo se da je priči stigao kraj, ali Rijeka ne bi bila Rijeka da ne dovede sve u pitanje do posljednje sekunde susreta.

Samo pet minuta nakon tog gola, koji je trebao biti nokaut, smanjio je Novoselec i Riječani su se itekako mučili da sačuvaju sva tri boda. Što su nakon osam minuta sudačke nadoknade i uspjeli! A Novoselec će se tući po glavi zbog promašaja u četvrtoj minuti nadoknade...

Varaždinci su kolo prije kraja posljednji na tablici i moraju pobijediti Slaven Belupo u Koprivnici za tjedan dana. Rijeka pak dočekuje Goricu i zato joj je bitno da Dinamo danas ne izgubi.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar dzambo
dzambo
18:57 16.05.2021.

Najbolji scenario bi bija da u zadnjem kolu....Osijek pusti Istri...a Varazdin dobije Slavena a Hajduk da ''isprati'' konacno u 2.ligu Lokomotivu....

Avatar Bill Carson
Bill Carson
18:13 16.05.2021.

Slaven će se izvući. Ali ovo nije izgledalo lijepo. Uprava SB spava već godinama i ako se uskoro ne probude iduće godine im ne gine ispadanje.

OB
Oblivion
17:07 16.05.2021.

Varaždin nije za prvu ligu, nikakva relagacija več direktno u 2 ligu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije