Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BREZOVEC ZA TRI BODA

Rijeka teškom mukom na Kantridi dobila Lokomotivu

NK Rijeka - NK Lokomotiva
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
1/5
15.03.2014.
u 20:47

Pobjedu Rijeci golom u 80. minuti za 3:2 donio je Brezovec na asistenciju Sharbinija.

Rijeka je u derbiju 26. kola Prve HNL na Kantridi u odličnoj utakmici pobijedila Lokomotivu 3:2.

Na prvi gol se čekalo do 19. minute kada je iz kontranapada Tomečak pogodio vratnicu, među lopta se odbila točno pred Sharbinija koji zabija za 1:0 domaćina.

Uslijedio je preokret gostiju u samo dvije minute. U 35. minute prekrasno je za 1:1 zabio Ante Budimir, a samo minutu kasnije isti je igrač nakon asistencije Bartoleca zabio svoj drugi gol na utakmici.

Mreža Lokomotive ponovno se tresla u 47. minuti, ali je gol Kramarića poništen zbog zaleđa. Ipak, pet minuta kasnije ni suci nisu mogli poništiti gol napadača Rijeke. Moises je proigrao Kramarića, a ovaj je zabio za 2:2.

Foto: Nel Pavletić/Pixsell

Veliku priliku za novo vodstvo 'lokosi' su imali u 71. kada se tresla vratnica Vargićeva gola, a iz odbijene lopte Budimir je pucao točno u golmana Rijeke.

Kazna za taj promašaj stigla je u 80. minuti kada je Sharbini sjajno prošao po lijevoj strani i uposlio Brezovca pred golom gostiju, koji pogađa za 3:2.

Rijeka se pobjedom izjednačila na drugom mjestu s Hajdukom, obje momčadi imaju 51 bod, ali Splićani imaju utakmicu manje. Lokomotiva je na petom mjestu sa 39 bodova.

>> Ivković: Riječki ‘kibici’ i ja dobacujemo si za vrijeme utakmice, nije nam dosadno
>> Zadar preokretom do tri boda protiv Slaven Belupa

Ključne riječi

Komentara 1

BK
benic.kruno373
15:28 16.03.2014.

Cisti i rusilacki prekrsaj Brezovca na dvojici Likomitivinih igraca. Samo to, e e ? Istra ko i obicno protiv Dinama igra ko ...!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije