Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOAL DOZNAJE:

Rijeka otpisala Anasa Sharbinija, može tražiti novi klub!

Anas Sharbini
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
08.01.2016.
u 14:48

Ofenzivac Rijeke našao se u problemima zbog duga od 36.000 eura bivšem zastupniku koje ne želi platiti. Zbog toga je uslijedila i suspenzija Hrvatskog nogometnog saveza.

Anas Sharbini više nije u planovima Rijeke te ima slobodne papire da potraži novi klub, doznaje Goal.com.

Ofenzivac Rijeke našao se u problemima zbog duga od 36.000 eura bivšem zastupniku koje ne želi platiti. Zbog toga je uslijedila i suspenzija Hrvatskog nogometnog saveza.

Rijeka nije htjela čekati rasplet situacije i samog Sharbinija, već su raskinuli ugovor.

Gdje će Sharbini nastaviti karijeru nije poznato, ali u posljednje vrijeme spominjali su se Kina i Bliski istok.

>> Više o 1. HNL čitajte na Goal.com

>> Sharbini: Shvaćam da sam napravio veliku pogrešku i prihvaćam kaznu

Komentara 8

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
15:23 08.01.2016.

Sharbini je bio na tragu pojačanja dinama a možda i u paketu s bratom .. no otac Jamal je htio bit jači od Maminja a pošto znamo da nema takvih završio je na Bliskom Istoku te se vratio a sad opet ništa ... drugim riječima propala karijera propalog igrača, vrlo dobrog talenta. I da ne zaboravimo alkohol, saobraćajke pod istim i sve što uz to ide. Šteta.

RI
rikavac
17:41 08.01.2016.

hahaha sta bi od takvog igraca. Nije moga doci do izrazaja u Rijeci a talenat. Predje u Hajduk dobio sve sto je zatrazio a malo dao nikako taj talenat da se pokaze. Ode na Bliski istok igrat u nize razrednom klubu i opet talenat da proradi. Vrati se u Rijeku kao talenat koji se jos nije iskazao,dobije poziv u repku da go i na kraju Rijeka raskine ugovor sa takvim talentom. Interesantan lik.

Avatar nula
nula
22:26 08.01.2016.

Mora da se je jopet nabumbija ... (-;

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije