Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUTINSKA POBJEDA

Rijeka ide prema naslovu! Inter pao na Rujevici

Rijeka
Foto: Goran Kovacic/pixsell
1/9
29.04.2017.
u 20:58

Momčad Matjaža Keka svladala je Inter s 2:0 i vratila se na plus osam ispred Dinama koji je ranije svladao Cibaliju.

Rijeka je danas na Rujevici napravila još jedan korak prema naslovu. Momčad Matjaža Keka svladala je Inter s 2:0 i vratila se na plus osam ispred Dinama koji je ranije svladao Cibaliju.

Bila je to rutinska pobjeda Rijeke koja je sve riješila u četiri minute. Prvi je gol zabio Mario Gavranović u 20. minuti nakon asistencije Josipa Eleza. Napadač Rijeke bio je na rubu zaleđa, no gol je priznat.

Nakon toga je Antonio Bosec zaradio izravni crveni karton jer je srušio Romana Bezjaka koji je bio u izglednoj situaciji. Slovenac je sam izveo jedanaesterac i zabio za 2:0. Rijeka je s igračem više bila puno bolja momčad, no rezultat se do kraja utakmice nije mijenjao.

Rijeka do kraja prvenstva kod kuće igra protiv Hajduka (13.5) i Cibalije (20.5), a gostuju kod Lokomotive (6.5.), Slavena (17.5) i u zadnjem kolu kod Dinama (27.5).

Komentara 10

Avatar white socks
white socks
22:26 29.04.2017.

Prvi gol iz zaleđa, drugi iz nepostojećeg jedanaesterca uz isključenog igrača. Prošla utakmica dva jedanaesterca i jedan isključen igrač protivnika. Gdje je onaj poluigrač iz Plomina, hoće li što prijavljivati.

NE
neradoholicar
21:52 29.04.2017.

Prvi gol Rijeke iz cistog ofsajda. Drugi gol je nastao iz akcije koja je vrlo dvojbena po pitanju ofsajda, ali ne moze se nista reci sigurno dok se ne vidi snimka (urednici HNTV koji su objavili video golova su iz nekog razloga taj dio akcije isjekli). Penal se takodjer ne vidi na snimci pa i to treba vidjeti. Zanimljivo da nijedan, ali bas nijedan portal uopce ne spomije da je prvi gol pao iz ofsajda, a da je drugi barem upitan. Treba li uopce spominjati sto bi bilo da je rijec o nekom drugom klubu, pogotovo kad se radi o vec nekoliko sudackih poklona u dugom nizu utakmica. Pljuc.

DU
Deleted user
01:06 30.04.2017.

Sviraju se penali daju crveni kartoni ne mašu zaleđa a sve regularno neki čudan novinarski svijet

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije