Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUTINSKA POBJEDA
Povratak na članak

Rijeka ide prema naslovu! Inter pao na Rujevici

Momčad Matjaža Keka svladala je Inter s 2:0 i vratila se na plus osam ispred Dinama koji je ranije svladao Cibaliju.

Komentari 10

Avatar white socks
white socks
22:26 29.04.2017.

Prvi gol iz zaleđa, drugi iz nepostojećeg jedanaesterca uz isključenog igrača. Prošla utakmica dva jedanaesterca i jedan isključen igrač protivnika. Gdje je onaj poluigrač iz Plomina, hoće li što prijavljivati.

VL
DU
Deleted user
01:06 30.04.2017.

Sviraju se penali daju crveni kartoni ne mašu zaleđa a sve regularno neki čudan novinarski svijet

VL
NE
neradoholicar
21:52 29.04.2017.

Prvi gol Rijeke iz cistog ofsajda. Drugi gol je nastao iz akcije koja je vrlo dvojbena po pitanju ofsajda, ali ne moze se nista reci sigurno dok se ne vidi snimka (urednici HNTV koji su objavili video golova su iz nekog razloga taj dio akcije isjekli). Penal se takodjer ne vidi na snimci pa i to treba vidjeti. Zanimljivo da nijedan, ali bas nijedan portal uopce ne spomije da je prvi gol pao iz ofsajda, a da je drugi barem upitan. Treba li uopce spominjati sto bi bilo da je rijec o nekom drugom klubu, pogotovo kad se radi o vec nekoliko sudackih poklona u dugom nizu utakmica. Pljuc.

VL
Avatar mlijeko
mlijeko
22:31 29.04.2017.

Jasno je da je prvi gol nakon zaleđa, a Bezjak je prvo loše zahvatio loptu a onda je možda došlo do kontakta što se vidi iz kamere iz linije. Ali crveni nikako ne može biti jer je sviran penal. Tako kažu pravila. Ali nema veze. Drago mi je da je Inter izgubio i onaj ser...od trenera Toplaka treba dobiti nogu jer ako Split sutra pobjedi Inter bi mogao u kvalifikacije što bi bilo i zasluženo.

VL
Avatar cluesblues
cluesblues
00:21 30.04.2017.

zapravo nije rijeka rutinski odradila utakmicu nego je to obavio sudac...nije posebno bitno jer dinamo ionako nije zasluzil naslov, ali ovo je stvarno sprdacina - oba gola neregularna, a ovo je ne znam koja vec utakmica da suci poklanjaju rijeci bodove...stvarno ne znas ko je jadniji, dinamo ili rijeka...

VL
DH
dalibor.hren
07:09 30.04.2017.

Učestali jedanaesterci, golovi iz zaleđa, isključenja protivničkih igrača... Da je u pitanju Dinamo, održala bi se, barem, utrka tovara!

VL
VL
vladek
14:34 30.04.2017.

Šta će sada komentirati ona dvojica mrzitelja Dinama u Stadionu.Biti će za izjavu godine

VL
DU
Deleted user
00:08 30.04.2017.

Besmislen naslov clanka. Zar nisu svi pali na Rujevici? Zar nije Rijeka prva na tablici?

VL
GI
Gips
22:59 29.04.2017.

Kmeeeee kmeeee Bre Blu Bojsi na aparatima

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.