Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obradović:

Riječani, čuvajte nas se u Gružu!

Paulo Obradović
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
07.02.2015.
u 08:00

- Znao je Jug u povijesti biti i slabiji nego što je danas, pa svejedno nikome u Gružu nije dopuštao da bude favorit

Današnje 16. kolo regionalne vaterpolske lige donosi novi sraz Juga i Primorja, i to u Gružu u 19.15 sati, uz prijenos na Arenasportu. Riječani su dvostruki pobjednici regionalne lige, hrvatski su prvaci, a nedavno su u Zagrebu osvojili i kup, ali jugaši u Dubrovniku nikome ne priznaju ulogu favorita, pa ni primorjašima.

- Znao je Jug u povijesti biti i slabiji nego što je danas, pa svejedno nikome u Gružu nije dopuštao da bude favorit. Tako je i sada. Zbili smo redove i jedva čekamo povratak Dobuda. Dvije sam godine proveo u Rijeci, Primorje mi je ostalo u srcu, ali u ovoj utakmici borit ću se svom snagom i srcem da pobijedi Jug - ističe Paulo Obradović.

Ostali parovi - liga za prvaka: Jadran (HN) - Mladost (17.30), Mornar - Radnički (18), C. zvezda - Partizan (nedjelja u 18, Arenasport); liga za ostanak: Vojvodina - POŠK (18), Primorac - Budva (19), Medveščak - Jadran (S) (srijeda u 20.45).

>> Nije pomoglo ni 15 Pavićevih obrana

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije