Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
makabi u zagrebu

Repeša: Nemamo dovoljno centara za Baby Shaqa

'07.01.2012., KD Drazen Petrovic, Zagreb - Kosarkaska utakmica 14. kola NLB lige izmedju KK Cibona i KK Radnicki. Jasmin Repesa. Photo: Goran Jakus/PIXSELL'
'Goran Jakus/PIXSELL'
14.01.2012.
u 13:03

Gostovanje kod Budućnosti toliko nam je važno da je to gotovo odlučujuća utakmica, kaže kapetan mrava Simon

Ovaj put košarkaši Makabija u glavni hrvatski grad stižu puno oprezniji. Posljednji put kada su gostovali u Zagrebu, štićenici Davida Blatta doživjeli su jedini poraz u ABA ligi. Hrvatski prvak Zagreb iskoristio je njihov nastup u Madridu i dva dana kasnije ih matirao. Dvorana je ista (KC D. Petrović), no domaćin je drugi. Ovaj će put Cibona vrebati velikog favorita, o čemu trener Jasmin Repeša kaže:

- Trenerskim žargonom mnogi bi rekli da je ovo utakmica u kojoj nemamo što izgubiti, no ja i u njoj vidim našu priliku. Makabi je veliki favorit, momčad sastavljena da igra Final Four Eurolige, pa je za nas bitno da ne gubimo lopte. Zapravo, glavni nam je cilj da ne gubimo lopte glupo, jer će suparnik sve to kazniti.

A što učiniti s Baby Shaqonm (Grkom Shortsanitisom). Kako njega zaustaviti?

- Najbolje bi bilo raditi na njemu prekršaje, jer nije baš neki izvođač bacanja, no kako smo slabi s centrima morat ćemo smisliti nešto drugo - ističe Repeša.

Košarkaši Zagreba večeras gostuju kod Budućnosti (20), a pobjedom u Podgorici mravi bi se mogli priključiti utrci za Final Four. Izgube li, završni turnir ABA lige mogao bi im ostati tek sanak pusti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije