Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
COR - RM 1:2

Real do pobjede iz jedanaesterca u 89. minuti, Ronaldo isključen zbog udaranja protivnika

Real Cordoba
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/2
24.01.2015.
u 18:02

Cristiano Ronaldo je u 82. minuti zaradio crveni karton nakon što je izgubio živce i udario protivnika

Real Madrid je u 20. kolu španjolskog prvenstva iščupao pobjedu na gostovanju kod Cordobe (2:1).

Domaća momčad je povela već u trećoj minuti utakmice. Ramos je u svom šesnaestercu igrao rukom, a Ghilas je jedanaesterac pretvorio u pogodak. Na 1:1 izjednačio je Benzema u 27. minuti.

No, primljeni gol nije uzdrmao Cordobu koja je u drugom dijelu bila bolja momčad i imala nekoliko odličnih prilika. Cristiano Ronaldo je u 82. minuti zaradio crveni karton nakon što je izgubio živce i udario protivnika pa se činilo se da kraljevski klub teško do slavlja.

No, Real je u 87. imao slobodni udarac kojega je izveo Gareth Bale. Lopta je u živom zidu pogodila Federica Cartabiju, a sudac je pokazao na bijelu točku. Cartabia, koji je dobio drugi žuti karton, se uzalud branio da je štitio lice.

Bale je u 89. minuti s 11 metara sigurno zabio za 2:1 i Real je preokretom došao do tri boda.

>> Pogledajte reakciju Ronalda nakon što je Coentrau gurnuo loptu kroz noge

Komentara 2

Avatar Zrinski10
Zrinski10
22:31 24.01.2015.

Koji slabić. Od jednog šamara padne ko' mala curica. Što bi tek bilo da ga je udario šakom?? Tjedan dana u komi???

JP
jelica.pranjic.5
08:52 25.01.2015.

Bok , covjek s pravim namjestenim utakmicama imate dole link pa se uvjerite sami. Nekidan sam kupila jednu kod njega koja mi je donijela zaradu od 15000kn, bila sam u dugovima, on mi je pomogao jako puno, na tome cu mu biti vjecno zahvalna. Pripremio je za sutra utakmicu koju i ja pratim ako nekog zanima od srca ga preporučujem. Evo njegov profil: https://www.facebook.com/domagoj.stjepanovic.76?fref=ts

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije