Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EBEL liga

RB Salzburg izjednačio na 2-2

Salzburg
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
14.04.2018.
u 11:37

Medveščak je ispao u četvrtfinalu doigravanja EBEL lige od Black Wingsa, koji su potom u polufinalu izgubili od Salzburga.

U četvrtom susretu finala doigravanja regionalne EBEL lige u hokeju na ledu RB Salzburg je na gostovanju pobijedio HC Bolzano 6-3 i u seriji na četiri pobjede izjednačio na 2-2.

Utakmica je bile izjednačena i otvorena na sredine posljednje trećine kada su gosti kod rezultata 3-3 zabili tri gola i tako prelomili utakmicu.

Strijelci za Salzburg bili su Schremp (2), Schiechl, Cijan, Duncan i Brouillette, dok su pogotke za Bolzano postigli Petan, DeSousa i Bernard.

U prvoj utakmici finala Bolzano je na gostovanju slavio 2-1, potom je Salzburg kod kuće pobijedio 3-0 izjednačivši na 1-1, a u četvrtak je Bolzano na svom ledu slavio 4-2 i poveo 2-1. 

Iduća utakmica je u nedjelju u Salzburgu.

Podsjetimo, Medveščak je ispao u četvrtfinalu doigravanja EBEL lige od Black Wingsa, koji su potom u polufinalu izgubili od Salzburga.

Komentara 3

CA
canon60
23:06 18.04.2018.

Hej Večernji, već je 3:3. Wake up.

CA
canon60
23:53 20.04.2018.

Niste jedini. I na službenoj EBEL stranici još nisu čestitali prvaku nego broje dane do početka nove sezone. Ha,ha.

CA
canon60
23:20 20.04.2018.

Dobro jutro još jednom. Bolzano je prvak. Hrvat je bio sudac u play-offu a Večernji spava....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije