Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjajan ugođaj

Raspjevani Spaladium najavio megaspektakl sa Srbijom: 'Poljubi zemlju...'

Hrvatska - Crna Gora
Foto: PIXSELL
1/8
05.01.2018.
u 22:49

Za pohvalu – nijedan zvižduk nije upućen Crnogorcima, ni na predstavljanju ni pri intorniranju himni, a pomalo je smijeh u publici izazvalo i kad je spiker pročitao ime igrača s brojem 5 – Ivan Pešić.

Spaladium Arena ponovo je otvorila vrata i srce rukometu. Puni splitski „Madison“, iznutra odlično pripremljen i uglancan za veliki spektakl Europskog prvenstva koji počinje 12. siječnja utakmicom protiv Srbije, pozdravio je najveće ljubimce, hrvatsku rukometnu reprezentaciju i njenog najtrofejnijeg izbornika Linu Červara.

Za pohvalu – nijedan zvižduk nije upućen Crnogorcima, ni na predstavljanju ni pri intorniranju himni, a pomalo je smijeh u publici izazvalo i kad je spiker pročitao ime igrača s brojem 5 – Ivan Pešić. Nije realno očekivati da se to ponovi na otvaranju Eura, i za publiku je ovo bila prijateljska utakmica, gledalo se i uživalo.

Hrvatska - Crna Gora
1/18

Vidjelo se da je splitska publika željna vrhunskog rukometa, nema ga prilike često gledati. No, rukometaši barem s vremenom dođu u Spaladium, mogle bi i neke druge reprezentacije. Posebnu podršku imali su predstavnici Hercegovine, dočekale su ih zastave podrške iz Ljubuškog, a Želja Musu i transparent – Musa pusa!

„Dalmacijo, sva od zlata i bisera“, zaorilo se u drugom poluvremena kao najava Kopljarovog gola i još više onog što se očekuje sljedećeg petka, a prava ludnica nastala je kad je Pešić dvaput u nizu obranio zicere Milošu Vujoviću.

Kopljar je poletio u cepelin, Spaladium s Mišom otpjevao „poljubi zemlju po kojoj hodaš“ i počelo je odbrojavanje do megaspektakla sa Srbijom. Još tjedan dana...

Hrvatska - Crna Gora
1/7

Komentara 26

Avatar nula
nula
23:24 05.01.2018.

Splite moj, takvog te volim !!! ( samo jedan komentar, haha ?! Da smo izgubili, bilo bi ih 500.. ). Sto ce tek biti protiv komsija, ajme meni !!

DU
Deleted user
00:07 06.01.2018.

Nebi me iznenadilo da VL počne uskoro s " igrale se delije i oj svijetla majska zoro..." kao najavom o novom broju najcitaniheg tiska u Hr

TO
ToVuS
08:11 06.01.2018.

Navijanje će bit sve bolje.dolaze mladi naraštaji koji nisu zadojeni komunizmom i antihrvatstvom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije