Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbornik kritizira

Červar: S takvim promašajima nećemo dobiti Srbiju!

Hrvatska - Crna Gora
Foto: PIXSELL
1/5
05.01.2018.
u 22:30

Ima pozitivnih stvari, ali više imam kritika na račun igrača, rekao je izbornik.

S osmijehom na licu, ali vrlo odrješito, bez imalo uvijanja govorio je Lino Červar nakon „generalke“ za Europsko prvenstvo i pobjede nad Crnom Gorom.

- Utakmica nam je pokazala slabosti u smislu kontinuiteta igre, i u obrani i u napadu. Ne možemo dozvoljavati isključenja zbog prigovora sucu, to je radila desna strana koja je primila i najviše lakih golova, što je također loše... Nema umišljenosti, igrati za reprezentaciju nešto je sasvim drugo u odnosu na klub. Za nju se gine, svaki gol je zlatan! Nema mjesta ekshibicijama... Obrana je primala prelake golove i s bokova i sredine. Nedostajalo je kompaktnosti, više smo igrali svaki sam za sebe.

Hrvatska - Crna Gora
1/18

Zatim je istaknuo ono na što se ponajviše naljutio:

- Previše smo zicera promašili. Nikog tako ne možeš dobiti, mi ne možemo dobiti Srbiju s ovakvom igrom! Imamo materijala za resetirati se i stati čvrsto na noge. Publika je bila bolja od nas. Ne smijemo toliko zaostajati za njom. Dužnici smo za sljedeću utakmicu da ginemo još više. Zabrinjava da mi tako visoki primamo golove kroz ruke i preko nje. Imam što reći igračima, ali opet... Bilo je i dosta umora. Treniramo puno, sad ćemo malo popuštati intenzitetom i više se posvetiti analizi suparnika.

Ulazite zabrinuti u Euro?

- Ako ćemo biti ovakvi gore-dolje, onda da. Ako budemo pravi, onda ne. Bilo je i dobrih momenata, ali što bih im govorio o tome? Ovo nije dovoljno...

 

Komentara 6

DU
Deleted user
22:38 05.01.2018.

Lino vjerujemo u tebe! 🥇

Avatar rubinet
rubinet
13:14 06.01.2018.

Šjor Červar....vi ste stručnjak..tu nema spora..ali zvati Vorija umjesto mlađih,bržih i zašto ne reći boljih pivota..čudno je i vodi u propast

SS
sokac sa drave
13:31 06.01.2018.

Bojim se da je Lino pogrijesio sa ovim starijim igracima.Vori ocito vise nemoze ali ga treba da drzi trenerovu stranu i disciplinu.Alilovic je uvjek dobro branio kada netreba ali ono kao Sola zaredom obraniti sest sedam lopti da nasi odu na cetiri pet razlike i ustvari on dobija utakmicu.Mirko to nije nikada bio niti ce biti vec u cetvrtfinalu je znao imati samo tri obrane.Definitivno los potez trenera.Gojun je ostario i pored svoje visine i snage postao je nepokretni panj.Kopljar nikada nije isao tamo gdje boli i treneri su pogrijesili sto ga tako visokog i njeznog nisu usmjetili u kosarku.Stepancic poslije teske povrede nije vise onaj pravi a i rezerva je u Parizu osamnaest godisnjem igracu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije