Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mladost čeka Jug CO

Radu: Imam motiva, iako mi je na računu paučina...

'21.11.2012., Zagreb, SRC Mladost - Caffe Zabac, press konferencija povodom Finalnog turninra kupa Hrvatske u vaterpolu. Perica Bukic, Vjeko Kobescak, Josip Pavic i Cosmin Radu su odrzali konferenciju
Goran Jakus/PIXSELL
19.02.2013.
u 18:50

Dug Mladosti sadašnjim i bivšim igračima iznosi osam milijuna kuna. Rješenje se traži u kreditu za koji će jamac biti Grad

Petnaesto kolo Jadranske vaterpolske lige donosi nam u srijedu u 20.45 sati vječiti derbi. Na plivalištu uza Savu sastaju se goropadni Jug CO i pomlađena Mladost.

No, u utorak se na Savi više govorilo o teškoj financijskoj situaciji u kojoj su se našli žapci nego o srazu s gosparima.

– Ostali smo bez sponzora i u dvije godine bez planiranih 10 milijuna kuna. A i od grada smo ove godine, umjesto 4,1, dobili tri milijuna kuna. Igračima, sadašnjim i bivšim, dugujemo osam milijuna, no nadamo se da ćemo kreditom riješiti i taj dug. Vanji Udovičiću dugujemo cijelu jednu sezonu, ali on ima razumijevanja – kazao je dopredsjednik Boško Lozica. Desetak neisplaćenih plaća ipak ne obeshrabruje igrače:

– Profesionalci smo, treniramo i igramo najbolje što znamo. I nadamo se da će se problem riješiti. Iako se na mom računu hvata paučina, moja motivacija nije upitna – ističe rumunjski internacionalac Cosmin Radu.

Ulazak na bazen je besplatan, no ako uočite kakvu škrabicu, pomozite Mladosti svojim prilogom.

Ostali parovi: Mornar – Jadran (S) (20, utakmica se igra u Šibeniku zbog kvara na sustavu grijanja poljudskog bazena), Jadran (HN) – Primorje (19.30), Medveščak – Šibenik (20.45), POŠK – Primorac (19).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije