Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOTO GP

Quartararo ponovo najbrži, legendarni Rossi se vratio na postolje

Fabio Quartararo
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
26.07.2020.
u 16:06

Na današnjoj utrci nije nastupio svjetski prvak Marc Marquez, koji je prije tjedan dana teško pao i nije se uspio posve oporaviti

Francuski motociklist  Fabio Quartararo (Yamaha) pobijedio je i na Velikoj nagradi Andaluzije, drugoj utrci SP-a u najjačoj klasi motoGP, koja se vozila u španjolskom Jerezu.

Francuz je vodio od starta do cilja, na stazi Jerez slavio i prije tjedan dana, a to mu je bila prva pobjeda uopće u ovoj klasi. 

Na drugom mjestu je završio kao i prije tjedan dana Španjolac Maverick Vinales, dok je treći bio talijanska legenda Valentino Rossi, kojemu je ovo prvo postolje nakon Austina 2019.

Na današnjoj utrci nije nastupio svjetski prvak Marc Marquez, koji je prije tjedan dana teško pao i nije se uspio posve oporaviti. No, njegov mlađi brat i debitant u ovoj klasi Alex Marquez završio je kao osmi.

Quartararo vodi s maksimalnih 50 bodova ispred Vinalesa koji ima 40, a sljedeća utrka za dva tjedna vozi se za VN Češke u Brnu. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije