Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednik Rusije

Putin komentirao utakmicu, evo što je rekao o pobjedi Hrvatske!

Vladimir Putin
Foto: Reuters/Pixsell
1/12
08.07.2018.
u 09:38

- Premijer Medvjedev nije se naljutio zbog pobjede Hrvatske nad Rusijom.

Hrvatski nogometaši glavna su tema dana, svi pišu o njihovu velikom uspjehu, pobjedi nad Rusima i plasmanu u polufinale Svjetskog prvenstva.

Naši sjajni dečki podigli su Hrvatsku na noge, u domovini vlada velika euforija.

I jučer su na stadionu u Sočiju imali podršku nekoliko tisuća navijača, a na tribinama je bila i predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović. Ona je bila u društvu ruskog premijera Dmitrija Medvjedova.

>>Pogledajte slavlje hrvatskih navijača

- Premijer Medvjedev nije se naljutio zbog pobjede Hrvatske nad Rusijom. Očekivala sam da ćemo u prvom dijelu produžetka održati 2:1. Jedanaesterce ne volim jer oni su ruski rulet. No sve je dobro prošlo i čestitam svim igračima, poručila je vesela predsjednica nakon susreta.

Utakmicu je, naravno, pratio i ruski predsjednik Vladimir Putin, iako nije bio na stadionu. On se pojavio samo na otvaranju prvenstva protiv Saudijske Arabije, a ostale susrete gledao je u svojoj rezidenciji.

Vladimir Putin
1/11

Glasnogovornik Kremlja Dmitrij Peskov otkrio je i kako je Putin reagirao na poraz Rusije.

- Predsjednik Putin je gledao i navijao za svoju reprezentaciju. Izgubili smo u poštenoj i veličanstvenoj utakmici. Oni su za nas i dalje veliki, oni su heroji. Ginuli su na terenu, ponosimo se njima, prenio je Putinova razmišljanja Peskov.

Ruski mediji navode i da se njihov predsjednik jučer dvaput čuo s izbornikom. Prije utakmice poželio mu je sreću, a nakon nje odao priznanje za hrabru igru.

>>Pogledajte slavlje hrvatskih navijača

Komentara 34

Avatar navijač
navijač
09:53 08.07.2018.

I pobjedu i poraz treba podnijeti sportski. Neće se valjda neki državnik spuštati na razinu klošara.

NA
narod1
10:20 08.07.2018.

Rusi su se kao narod odlično pokazali a ovom prvenstvu. I kao organizatori i kao navijači i Putin i Medvjedjev i gostoprimstvo. A i igrali su dobro. Kapa dolje

PR
prajdali100
10:10 08.07.2018.

Pola Srbije na aparatima !!! U Informeru načisto poludjeli...Kako li je ovo sjelo Vučiću ili Vulinu !!? Hi hi hi hi hi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije