Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽDRIJEB LIGE PRVAKA

PSG protiv Barcelone u četvrtfinalu, Bayern na Juventus!

Real Barcelona (1)
Reuters/Pixsell
15.03.2013.
u 11:31

U Nyonu je održan ždrijeb Lige prvaka. Bogati PSG ide na Barcelonu, Mandžukićev Bayern na Juve!

Ipak ništa od Clasica u četvrtfinalu. Real je imao sreće i dobio Galatasaray, dok Barcelona ide na noge PSG-u. Bayern će na noge Juventusu, a debitant u Ligi prvaka, Malaga igra protiv Borussije iz Dortmunda.

Luka Modrić i društvo igrat će protiv Galatasaraya koji je plasmanom u četvrtfinale napravio veliki uspjeh. Boje turske momčadi branit će Didier Drogba, ali i Wesley Sneijder te Hamit Altintop koji su jedno vrijeme igrali za Real. Bit će to zanimljiv susret i zbog sudara dvojice osebujnih trenera – Josea Mourinha i Fatiha Terima.

Galatasaray i Real igrali su u finalu europskog Superkupa 2001. Tada je Real slavio 2:1, a nakon toga ih izbacio u četvrfinalu Lige prvaka 2 3:0 i 2:3.

Bayern Marija Mandžukića izvukao je prvaka Italije Juventus. Bavarci i Torinezi dobro se poznaju iz Lige prvaka. 2005. i 2009. bili su u istoj skupini, a zadnji put kad su igrali Bayern je sa 4:1 razbio Juventus u gostima. Gol je tada zabio i Ivica Olić.

Zlatanu Ibrahimoviću, napadaču PSG-a to će biti utakmica protiv bivšeg kluba. Zbog kartona neće igrati u prvoj utakmici, ali će nastupiti u uzvratu na Nou Campu.

Četvrtfinalne utakmice igrat će se 2. i 3. travnja, a uzvrati su tjedan dana poslije. Od hrvatskih igrača na sceni su Luka Modrić i Mario Mandžukić.

Parovi četvrtfinala:

Malaga - Borussia D.

Real - Galatasaray

PSG - Barcelona

Bayern - Juventus

>> Chelsea na Rubin, Fenerbahče protiv Lazija u Europa ligi!

 

Ključne riječi

Komentara 4

BA
Balonk0
19:34 15.03.2013.

zbog ljepote nogometa volio bi barcelonu i bayern u finalu

Avatar Hrvatska-Cuga
Hrvatska-Cuga
12:58 15.03.2013.

Bili bi sjajno da se u finalu sastanu BVB i FCB..

MI
mirko0410
16:03 15.03.2013.

Navijam za Bayern i finale sa Barcom bi bilo nekaj nejboljeg kaj nam nogomet može trenutno dati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije