Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plenum

Prva zagrebačka liga brojat će 14, Druga samo 10, a Treća ZNL 13 klubova

nogometna lopta
Marko Jurinec/PIXSELL
12.07.2016.
u 07:00

Sve tri lige počinju s igranjem 3. ili 4. rujna.

U prostorijama nogometne akademije HNS-a, u Sava centru u Sesvetama, održan je Plenum nogomentih klubova Prve, Druge i Treće zagrebačke lige.

Prva zagrebačka liga brojat će 14, Druga samo deset, a Treća ZNL 13 klubova. S obzirom na mali broj klubova, Druga ZNL igrat će se trokružno. A nema više od deset klubova jer nijedan od 13 klubova Treće ZNL nema uvjete za igranje u rangu više.

Sve tri lige počinju s igranjem 3. ili 4. rujna. U prvom kolu, najkvalitetnije, Prve ZNL, igrat će: Prečko - Prigorje (Ž), Trešnjevka - Concordia, Zet - Odra, Blato - Ivanja Reka, Studentski Grad - Mladost (B), Botinec - Jarun, Šparta-Elektra - Sesvetski Kraljevac.

Komentara 1

DO
d.of.popovic
11:48 14.07.2016.

Prigorje (Ž) je ispalo u 2. ZNL. Prigorje (M) je kao prvak 2. ZNL 2015./2016. ušao u 1. ZNL i u 1. kolu gostuje u Prečkom..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije