Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KUD ĆE SAD?

Propali hrvatski 'wunderkind' ostao bez kluba, pa odbio ponudu Eduarda

Goran Kovacic/PIXSELL
16.11.2020.
u 20:16

“Istina je, Eduardo i ja smo predstavili Haliloviću Vascovu želju, ali nije došlo do dogovora. Mislili smo da je to dobra prilika i za njega da se vrati nogometu, ovdje bi sigurno igrao, ali se zahvalio i rekao da ima drugu ponudu iz Europe”, potvrdio je Leandro Vitoria

Dosta neobična priča prepričava se ovih dana u nogometnim krugovima, a glavni je lik Alen Halilović, nekadašnji kapetan mlade hrvatske reprezentacije, a danas slobodni igrač koji čeka angažman.

Halilović je završio svoj staž u Milanu raskidom ugovora, pričalo se da ga želi angažirati i Hajduk, no istina je da je dobio ponudu s drugog kraja svijeta. Naime, za njega se raspitivao slavni brazilski klub Vasco da Gama, a posrednik u transferu trebao je biti legendarni bivši nogometaš Dinama i hrvatski reprezentativac Eduardo da Silva.

Cijelu priču je za Sportske novosti potvrdio nogometni menadžer Leandro Vitoria, Eduardov prijatelj i nogometni menadžer koji je također sudjelovao u pregovorima koji su, na kraju, ipak propali.

“Istina je, Eduardo i ja smo predstavili Haliloviću Vascovu želju, ali nije došlo do dogovora. Mislili smo da je to dobra prilika i za njega da se vrati nogometu, ovdje bi sigurno igrao, ali se zahvalio i rekao da ima drugu ponudu iz Europe”, potvrdio je Leandro Vitoria.

Prema posljednjim informacijama, Halilović trenira u Zaprešiću i čeka novi angažman, a rekao je da ga zanimaju inozemne ponude te da se ne namjerava vratiti igranju u HNL-u.
 

Ključne riječi

Komentara 10

ME
mentar
21:45 16.11.2020.

Vidite ovo vam se zove medijska manipulacija radi se o haliloviću,a stave kovačića u prvi plan.Pa klikovi rade.

AM
Ameise
00:13 17.11.2020.

Al me nasmija ovo u naslovu 'Kud ce sad' 😂

DU
Deleted user
06:22 17.11.2020.

Sinek buš ti na bauštelu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije