Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKUPŠTINA IZABRALA

Promjene u Zagrebačkom boksačkom savezu: Mario Žiger imenovan novim predsjednikom

Zagrebački boksački savez
Foto: Privatni arhiv
1/5
23.05.2024.
u 22:40

Vjerujemo da će ovo vodstvo nastaviti uspješan rad dosadašnjeg vodstva i ostvariti zadane ciljeve i projekte koji su predstavljeni skupštini - stoji u priopćenju boksačkog saveza

U prostorijama Zagrebačkog boksačkog centra održana je izborna sjednica Skupštine Zagrebačkog boksačkog saveza na kojoj su izabrani novi predsjednik, dopredsjednik i izvršni odbor ZBS-a. Sjednici su prisustvovali predstavnici i treneri zagrebačkih boksačkih klubova i mnoge važne osobe iz zagrebačkog i hrvatskog boksa.

Novim predsjednikom imenovan je Mario Žiger, koji je predstavio plan rada za naredne četiri godine mandata, te naveo osnivanje Zagrebačke boksačke selekcije, bolje medijsko pokrivanje natjecanja, kvalitetniju suradnju s klubovima i trenerima te financiranje perspektivnih boksača kako bi im se pomoglo u treningu i daljnjem napredovanju.

VIDEO Željko Mavrović privatni je trener automobilističkog asa Martina Kodrića

Naglašena je i želja da se unaprijedi suradnja s Hrvatskim boksačkim savezom koja je i dosada bila na kvalitetnoj razini kako bi se natjecanja u organizaciji HBS-a i ZBS-a ponovno mogla održavati u Zagrebačkom boksačkom centru na Velesajmu.

Jednoglasnom odlukom za dopredsjednika je izabran Goran Bradić, a novi Izvršni odbor čine: Saša Pasler, Tihana Tomas Skala, Tomo Kadić, Milovan Rađen, Vlastimir Rac, Nikola Švalj te dr. Miro Hanževački.

Jednoglasnom odlukom skupštinara izabran je i Nadzorni odbor kojeg čine: Kazimir Ilijaš, predsjednik, Mislav Ante Omazić i Vedran Šušković. Izabrana je i Stegovna komisija koju čine: Miroslav Nikolić, predsjednik, Davorin Karačić, Bojan Šupuković.

Za Likvidatora izabran je Zlatko Mežnarić.

- Vjerujemo da će ovo vodstvo nastaviti uspješan rad dosadašnjeg vodstva i ostvariti zadane ciljeve i projekte koji su predstavljeni skupštini - stoji u priopćenju boksačkog saveza.

Na prijedlog novoizabranog predsjednika ZBSa Marija Žigera, Skupštini je predložena ideja da se dosadašnji predsjednik, Nenad Ivanković, imenuje za počasnog predsjednika ZBS-a zbog svega što je postigao u svojih osam godina mandata. Taj je prijedlog jednoglasno prihvaćen te mu je dodijeljena plaketa u znak zahvalnosti za doprinos zagrebačkom boksu. Skupština je također prihvatila prijedlog da se dosadašnji dopredsjednik ZBS-a, dr. Tadija Petrović, imenuje za glavnog službenog liječnika ZBS-a.

Nakon uspješno održane sjednice skupštine na kojoj se raspravljalo i o izmjenama i dopunama statuta ZBS-a, a i organizirano je opušteno druženje na kojem su nastavljeni razgovori o unaprjeđenju i stvaranju bolje podloge za rast i razvoj zagrebačkog boksa i naših sportaša.

GALERIJA Hrgović pobijedio nokautom u posljednjoj rundi i postao izvanredni prvak teške kategorije (IBF)

Zagrebački boksački savez
1/16

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije