Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI MEČA KARIJERE

Alen Babić: Netko je napravio veliku pogrešku, natjerat ću ga da plati zbog toga

Alen Babić
Foto: Sandra Šimunović/Pixsell
1/7
23.05.2024.
u 11:50

– Fisher je moj jako dobar prijatelj. Ali sada ćemo naše prijateljstvo zalediti na neko vrijeme. Vratit ćemo se na isto tek nakon borbe.

Alen Babić (12-1) se u ožujku vratio pobjedom nakon što prije godinu dana u meču za WBC-ovog pojas bridger kategorije izgubio protiv Lukasza Rozanskog. Hrvatski boksač je na priredbi u londonskoj O2 Areni prekidom u šestoj rundi svladao Stevea Robinsona.

Samo nekoliko mjeseci kasnije Savage se vraća u ring, a njegov protivnik će 6. srpnja biti britanski teškaš Johnny Fisher, piše Croring.

– To je za njega pogrešan meč. Jako pogrešna borba – rekao je Alen Babić u razgovoru za Sky Sports, te dodao:

– Fisher je moj jako dobar prijatelj. Ali sada ćemo naše prijateljstvo zalediti na neko vrijeme. Vratit ćemo se na isto tek nakon borbe.

Savage ističe kako se raduje ponovnom ulasku u ring.

– Netko je vjerojatno mislio da sam gotov. Imam 33 godine. Tek sam počeo. Savage tek počinje svoju potragu – istaknuo je hrvatski boksač i podvukao:

– Ovo je savršena prilika. Imam punih sedam tjedana kampa, sparirao sam s Okoliejem, bivšim, a vjerojatno i novim svjetskim prvakom. No i dalje smatram kako je netko pogriješio (dogovorivši meč protiv Fishera). Mislim da je netko napravio veliku pogrešku. Natjerat ću ih da za to plate.

A Lawrence Okolie u petak u Podpromie Areni u Rzeszow boksa protiv Lukasza Rozanskog koji brani WBC-ov naslov u bridger kategoriji.

 
 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije