Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trljaju se ruke

Procurile tajne ugovora: Modrić i suigrači Modrima donijeli dvadesetak milijuna eura!

Real Madrid
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
17.07.2020.
u 13:17

Chelsea je ovog ljeta već doveo Timu Wernera i Hakima Ziyecha, no tu ne misli stati što se tiče rekonstrukcije momčadi

Luka Modrić i njegovi suigrači u četvrtak navečer imali su zasigurno podršku iz Londona, točnije, iz nesuđena Lukina kluba. Naime, kada je hrvatski kapetan asistirao za prvi pogodak Karimu Benzemi u 2:1 pobjedi nad Villarrealom, u Chelseaju su stali provjeravati bankovne račune.

Naime, prilikom prodaje Edena Hazarda u Real prošloga ljeta, Marina Grankovskaja, desna ruka vlasnika Romana Abramoviča, je ispregovarala sjajne uvjete po Chelsea, stotinu milijuna eura odštete u startu, ali i brojne bonuse.

A jedan je zajamčio Modrima sljedeće: dodatnih dvadesetak milijuna eura ako Eden Hazard postane prvak Španjolske s Kraljevskim klubom. 

Budući da je ta misija ostvarena, klub sa Stamford Bridgea sad može računati s lijepom svotom koju će, tako se barem vjeruje, uložiti u transfer Kaija Havertza, u izvanrednog mladog Nijemca od kojeg očekuje da će znati povezati konce napada.

Podsjetimo, Chelsea je ovog ljeta već doveo Timu Wernera i Hakima Ziyecha, no tu ne misli stati što se tiče rekonstrukcije momčadi.

Tračevi tvrde da želi i novog lijevog beka, Bena Chilwella iz Leicestera, a uz njega i izvanrednog slovenskog vratara Jana Oblaka. U Atleticu su neslužbeno potvrdili da Chelsea kruži oko njega te da u zamjenu nudi Kepu Arrizabalagu i dosta gotovine.

Eto, tako je Modrić na neki način ipak zaigrao za Chelsea, koji je Zdravko Mamić prema vlastitim tvrdnjama odbio kada ga je Abramovič htio dovesti iz Dinama.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
00:37 18.07.2020.

Sasvim "slucajno" je Chelsea u clanku i naslovu nazivan modrima hehe A kad ste vec takve "provjerene" informacije pisali, mogli ste onda samo jos dodati da ce Chelsea dovesti cijelu momcad svih momcadi liga petica. Jer prema clanku ne fali puno od toga haha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije