Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon poraza

Procurila snimka: Kopić se pravdao pred Torcidom!

Željko Kopić
Foto: Screenshot
07.05.2018.
u 14:50

Preuzimam odgovornost i hvala vam na podršci, rekao je Kopić

Nogometaši Hajduka jučer su poraženi od Rudeša (1:2), a nakon utakmice trener splitske momčadi Željko Kopić otišao je razgovarati s Torcidom.

– Imao sam potrebu razgovarati o nekim stvarima. Razmijenili smo nekoliko riječi, ne bih o detaljima – rekao je Kopić, a danas je procurila snimka.

– Još u Osijeku došao sam pred vas i rekao da ćemo se bacati na glavu. Pet mjeseci smo radili, radili i radili i u ovom trenutku nitko ne može reći da oni neće, ali jednostavno je glava izvan svih stanja. Preuzimam odgovornost i hvala vam na podršci. Situacija je bila mnogo bolja prije šest mjeseci kada sam stigao nego što je danas. Imamo problem u svlačionici..., pravdao se Kopić pred Torcidom koja mu je poručila da je to njegov problem te da ga on kao trener mora riješiti.

Snimku pogledajte na portalu 24 sata.

Ključne riječi

Komentara 10

GV
golub Vaso
15:28 07.05.2018.

to je to, ulična rulja upravlja klubom

MA
Majur
15:35 07.05.2018.

Sramota...išao je svoju stolicu spašavati,da ne prođe kao Kos...zna tko postavlja i skida trenere.

NM
nemirno more
16:18 07.05.2018.

ulicari...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije