Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠENA PRIČA

Problemi u zagrebačkom sportu: 'Stavljam mandat na raspolaganje, dosta mi je svega!'

07.10.2021.
u 18:49

– Jednostavno više ne mogu biti između nekoliko strana, da ne kažem “vatri”. Mislim da sam svom posao dobro i časno obavljao i da iza mene ne ostavljaju nikakve mrlje.

Zdenko Antunović, dugogodišnji tajnik Sportskog saveza Grada Zagreba, poslao je medijima kratko priopćenje u kojem ističe da će svoj mandat dati na raspolaganje novom Upravnom odboru. Na mjesto glavnog tajnika dolazi 2014. godine. Nakon prvog, izabran je i u drugi mandat koji traje do 22. srpnja 2022.

– Jednostavno više ne mogu biti između nekoliko strana, da ne kažem “vatri”. Mislim da sam svom posao dobro i časno obavljao i da iza mene ne ostavljaju nikakve mrlje vezano uz rad u Savezu – rekao je Zdenko Antunović.

Što bi se dogodilo da niste stavili mandat na raspolaganje?

– Morao bi ga odraditi do kraja, osim ako me Upravni odbor u međuvremenu ne bi smijenio. A može me smijeniti samo ako sam nešto loše radio ili napravio. Ali, nisam. Ne bi mi mogli naći ništa zbog čega bi mogao dobiti izvanredni otkaz. No, eto, da se ne muče, ponudio sam svoj mandat i sto posto sam uvjeren kako će ga objeručke primiti – kaže Zdenko.

A što ako Upravni odbor ne prihvati vaš mandat i ostavi vas na mjestu glavnog tajnika?

– To se neće dogoditi – odlučno će reći.

Što dalje?

– Imam nekoliko kombinacija, ali ne u sportu – zaključio je Zdenko Antunović.

Komentara 4

VU
VukBranković
20:38 07.10.2021.

Da vidimo koji su uspjesi zagrebačkog sporta od 2014? Upropašten NK Zagreb, upropaštena Cibona, RK Zagreb je kanta za napucavanje u Europi, HAVK Mladost skoro upropaštena... Super mu je mandat.

IN
inot
19:07 07.10.2021.

vec odavno je taj nogom vrit trebal dobit,a ima materijala i za przun

MA
Marijanmarijan
05:35 08.10.2021.

Uz pokojnog Banderasa najveći uhljebitelj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije