Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOLAZI BESPLATNO

Robinho se vraća u Europu! I to u osmi klub Turske

'AC Milan\'s Robinho (L) and Ajax Amsterdam\'s Siem de Jong (C) fight for the ball during their Champions League soccer match at the Amsterdam Arena stadium October 1, 2013.   REUTERS/Toussaint Kluite
Foto: 'TOUSSAINT KLUITERS'
1/6
22.01.2018.
u 13:01

U studenome je osuđen na devet godina zatvora zbog sudjelovanja u masovnom silovanju iz 2013. godine

Trenutačno osmoplasirani sastav turskog nogometnog prvenstva Sivasspor objavio je u ponedjeljak kako je angažirao bivšeg napadača Milana i madridskog Reala te brazilskog reprezentativca Robinha (33) s kojim je potpisao ugovor na godinu i pol dana.

"Robinho, s kojim smo postigli načelni dogovor, doći će u utorak u Sivas gdje će i službeno potpisati ugovor", objavio je klub putem Twittera.

Robinho u Sivasspor dolazi kao slobodan igrač jer mu je ugovor s dosadašnjim klubom Atleticom Mineirom istekao.

Tijekom karijere protkane ozljedama Robinho je sakupio 100 nastipa za reprezentaciju Brazila, a igrao je za Santos (2002-2005 i 2010), Real Madrid (2005-2008), Manchester City (2008-2010), Milan (2010-2015) i Guangzhou Evergrande (2015-2016).

No, Brazilac trenutačno ima problema i sa zakonom jer je u studenome osuđen na devet godina zatvora zbog sudjelovanja u masovnom silovanju iz 2013. godine, u vremenu kada je bio igrač Milana.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije