Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DEMANTIRAO PREGOVORE

Hrvatskom treneru prekipjelo: Pa gdje je kraj?! Svi rade što god žele!

Football Soccer - Eintracht Frankfurt v Borussia Dortmund - German Bundesliga - Commerzbank-Arena, Frankfurt, Germany - 7/05/16 Eintracht Frankfurt's coach Niko Kovac reacts.  REUTERS/Kai Pfaffenbach     DFL RULES TO LIMIT THE ONLINE USAGE DURING MATCH TI
22.01.2018.
u 12:16

– Gdje je osjećaj pravde u društvu, uključujući i medije? Nije normalno da tako stavljaju trenera i klub u nemilost

Niko Kovač (46) još otkako se Carlu Ancelottiju počeo tresti stolac spominje se među kandidatima za novog Bayernova trenera. Istina, nije prva opcija, kao takav ipak kotira Julian Nagelsmann, a dok se ne dogovore s Hoffenheimom, klub je preuzeo Jupp Heynckes, piše Goal.

No, svako malo netko podgrije priču o Kovaču, kao nedavno Kevin-Prince Boateng, koji je kazao da je Niko odličan za Bayern.

– Nije bilo nikakvih kontakata s Bayernom, to jamčim sto posto, rekao je Kovač za Kicker.

– I ja sam uz Eintracht vezan do 2019. Sretan sam, radimo dobro, napredujemo, važno mi je da možemo napredovati i ostvariti više.

A onda se i bivši hrvatski izbornik obrušio na (neke) današnje profesionalce, njihov moral i priče koje okružuju nogomet:

– Gdje je osjećaj pravde u društvu, uključujući i medije? Nije normalno kako stavljaju trenera i klub u nemilost. Pa gdje je kraj?! Svi rade što žele, onda igrači dolaze na trening kad god žele.

Football Soccer - Eintracht Frankfurt v Borussia Dortmund - German Bundesliga - Commerzbank-Arena, Frankfurt, Germany - 7/05/16 Eintracht Frankfurt's coach Niko Kovac reacts.  REUTERS/Kai Pfaffenbach     DFL RULES TO LIMIT THE ONLINE USAGE DURING MATCH TI
1/11

Kovač se tako nadovezao na Heyckesa koji je opalio kritike po Aubameyangu i Dembeleu: obojica su radila sve, pa i ucjenjivala klub u želji za odlaskom.

– U moje igračko vrijeme nije bilo toga da igrač dođe i kaže dolazim ili ne dolazim, gdje je tu odgovornost prema klubu i ugovoru?! Nekad je vrijedila i riječ, danas petogodišnji ugovor ne vrijedi više od polugodišnjeg ugovora, što je zabrinjavajuće.

– Klubovi se moraju zaštititi od toga – zaključio je Kovač.

Komentara 5

TA
tarzan
13:11 22.01.2018.

Ima pravo Kovač

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije