Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIDEO

Ronaldo krvario, pa na mobitelu provjeravao 'štetu'

Cristiano Ronaldo Real Madrid
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
22.01.2018.
u 08:49

Ronaldova reakcija otkriva da mu se nije svidjelo to što vidi


Real Madrid sa 7:1 ispratio je Deportivo, uz dva gola Cristiana Ronalda, Garetha Balea i Nacha, dok se jednom u strijelce upisao i Luka Modrić.

Portugalac je prilikom zabijanja šestog gola dobio kopačkom po licu, pa je umjesto proslave gola, završio kod liječnika.

Kako je krvario, odmah je želio provjeriti posljedice pa je od klupskog liječnika zatražio mobitel koji mu je poslužio kao ogledalo.

Njegova reakcija otkriva da mu se nije svidjelo to što vidi. Unatoč krvavoj glavi, vratio se na teren i završio utakmicu.

Komentara 2

80
8.000 eura, 8.000 eura!
09:39 22.01.2018.

Admine zašto dozvoljavaš reklame? Znaš da je to zakonom zabranjeno!

Avatar Ruth_Smith319
Ruth_Smith319
09:01 22.01.2018.

Google sada plaća 150 funti na 160 funti po satu za rad na mreži od kuće. Pridružio sam se ovom poslu prijje 3 mjeseca i zaradio sam 32579 funti u prvom mjesecu s tog posla. Jednostavan i jednostavan posao, a zarada je masivna. sada sam ga podijelio s vama, tako da možete i pokušati. Možete ga provjeriti ovdje ... >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> w­w­w­.­B­u­z­z­C­a­s­­h­3­.­C­o­m

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije