Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIMERA U PANICI

Savez bi prekid lige i Kraljeva kupa, sukob s vladom, Realom, Barcom...

Barcelona - Real Madrid
Reuters/PIXSELL
07.05.2015.
u 22:30

Od 16. svibnja trebala bi se prekinuti natjecanja u Primeri i Kraljevu kupu zbog sukoba Španjolskog nogometnog saveza i vlade zbog preraspodjele TV prava i uvođenja novog zakona.

Španjolska vlada donijela je novi zakon o TV pravima koji podupire i Nacionalna profesionalna nogometna liga (LFP), znači i Real i Barcelona koji u načelu nisu protiv novog zakona o preraspodjeli novca, sličnom kao u Premiershipu.

Teško je vjerovati da će suspenzija potrajati, u to gotovo nitko u Španjolskoj ne vjeruje, a sličnih sukoba bilo je svojedobno i u engleskom Premiershipu.

>> Španjolska liga u zastoju, zbog štrajka se neće igrati zadnja dva kola!

Komentara 1

TM
Tim_Minchin
09:39 08.05.2015.

pare, pare, pare, pare, pare....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije