Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRAZUCA

Preko HRT-ove aplikacije ocjenjujte igrače i komentirajte odluke sudaca

utakmica
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
11.06.2014.
u 17:30

Aplikacija je već dostupna za Android, a uskoro stiže i verzija za iOS

HRT je pokrenuo novu aplikaciju za interaktivno praćenje Svjetskog prvenstva u Brazilu - Brazuca.

Aplikacija gledateljima omogućuje da tijekom utakmice ocjenjuju igrače, komentiraju sporne situacije i odluke sudaca, prate statistike igrača i timova iz minute u minutu, te uživo prate događanja na utakmicama svjetskog nogometnog prvenstva preko svojih pametnih telefona.

Aplikaciju koju je za HRT razvila tvrtka Tvipo korisnici Androida već od danas mogu skinuti na Google Playu, dok će se verzija za iOS na App Storeu pojaviti uskoro, poručuju iz HRT-a. Oni koji pak nemaju smartphone mogu koristiti Brazucu preko preglednika.

>> Oni izrađuju lopte za SP: Brazuca iz Pakistana

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije