Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tomislav Grahovac

Predsjednik rukometnog saveza: Francuska mi je sumnjiva, ne pamtim kad su tako igrali

Srecko Niketic/PIXSELL
15.03.2021.
u 22:12

- Ja moram reći da je sumnjiva završnica utakmice, doista ne pamtim kada je Francuska na ovaj način privodila utakmicu kraju, isto tako moram priznati da mi se čini su neke situacije na čudan način dosuđene.

Predsjednik Hrvatskog rukometnog saveza Tomislav Grahovac komentirao je neuspjeh hrvatske reprezentacije koja se nije plasirala na Olimpijske igre.

- Ja moram reći da je sumnjiva završnica utakmice, doista ne pamtim kada je Francuska na ovaj način privodila utakmicu kraju, isto tako moram priznati da mi se čini su neke situacije na čudan način dosuđene. Od dizanja ruke za pasivan napad u zadnjih pet minuta do situacije gdje se ovaj zadnji gol nije provjeravao je li postignut u regularnom vremenu. I kad usporedim kriterij koji je taj isti sudački par imao na našoj utakmici protiv Francuske, neke stvari mi ukazuju da to nije realna slika Francuske. Možda sam ja subjektivan, ali neke stvari ukazuju da bi moglo biti tako - rekao je Grahovac za RTL.

Kaže da savez nije kriv za neuspjeh.

- Pa ne znam što sam ja trebao napraviti, zabiti golove umjesto nekoga ili obraniti? Što smo mi kao Savez krivo napravili? Igrači imaju sve što im treba i maksimalne uvjete za pripreme. Ne znam što bismo trebali napraviti - rekao je Grahovac.

Osvrnuo se i na status izbornika Horvata.

- Horvat ima podršku Saveza. I kad je bio imenovan, imao je podršku i nije bio izabran za jednu akciju već kao dugoročan projekt. Ima svu podršku i Savez čvrsto stoji iza izbornika Horvata. I nije bio izabran za jednu akciju već kao dugoročni projekt. Ima svu podršku i Savez čvrsto stoji iza izbornika Horvata - rekao je Grahovac.
 

Ključne riječi

Komentara 16

Avatar KALIMERO
KALIMERO
23:29 15.03.2021.

Pustimo naše oscilacije u igri ali treba se pitati u kojim se to utakmicama i kada nakon 5 dodavanja sudio pasivn napad. Niti u jednoj do zadnjih 5 minuta pomenute utakmice. Također je živa istina da je kraj sviran nakon što je lopta završila u mreži gola. Ovo je tipična namještaljka rezultata u režiji sudaca i Francuza. Suce treba doživotno diskvalificirani, a nas umjesto Francuza poslati na olimpijske igre. Također Francuzima treba zabraniti daljnjih nekoliko velikih natjecanja da nastupaju. Isto se dogodilo kada su suci u Rusiji na nogometnom prvenstvu sudili na našu štetu nepostojeći prekršaj pred našim golom i kasnije jedanaesterac. Zašto bi mi trebali šutjeti nad namještenom utakmicom kada se to vidjelo iz aviona ?

Avatar Kordunusrcu.
Kordunusrcu.
09:25 16.03.2021.

Toje ociti dokaz,koliko smo mi cjenjeni u europi,mi smo jednostavno jedna beznacajna mala sportska nacija,tko ne vjeruje,neka jos jednom pogleda dobro snimku,F-P.......

CA
canon60
09:19 16.03.2021.

Definitivno puštena utakmica. Nikada Francuzi nisu igrali ovako šuplje. A i njemački suci nije da nas baš vole, ali najviše smo si ipak sami krivi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije