Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG PRESUDE

Zoran Mamić podnio ostavku, više nije trener Dinama! Poznat je i nasljednik

Zagreb: Zoran mamić prati izvlačenje parova osmine finala Europa lige
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/5
15.03.2021.
u 20:38

- Iako se ne osjećam krivim, kako sam već ranije najavio, ako presuda bude pravomoćna ja je prihvaćam kao takvu i podnosim ostavku na mjesto glavnog trenera i sportskog direktora GNK Dinamo. Klubu želim puno sreće i sportskih uspjeha u daljnjem radu.

Zoran Mamić više nije trener Dinama! Podnio je ostavku nakon današnje presude Vrhovnog suda.

- Iako se ne osjećam krivim, kako sam već ranije najavio, ako presuda bude pravomoćna ja je prihvaćam kao takvu i podnosim ostavku na mjesto glavnog trenera i sportskog direktora GNK Dinamo. Klubu želim puno sreće i sportskih uspjeha u daljnjem radu - rekao je Mamić.

Na večeras održanoj sjednici Uprave GNK Dinamo prihvaćena je ostavka dosadašnjeg glavnog trenera i sportskog direktora te je na mjesto glavnog trenera prve momčadi imenovan Damir Krznar koji će ujedno obnašati i funkciju sportskog direktora kluba.

Podsjećamo, Zoranu Mamiću, Zdravku Mamiću, Damiru Vrbanoviću i porezniku Milanu Pernaru pravomoćnom presudom potvrđena je krivnja izvlačenje najmanje 116 milijuna kuna iz Dinama. Doduše, Zoranu Mamiću smanjena je kazna s četiri godine i 11 mjeseci, ali to Dinamu ništa ne znači. Naime, prema Zakonu o sportu, pravomoćno osuđeni ne može, među ostalim biti ni trener ni sportski direktor kluba. 

Ove vijesti dolaze u jako nezgodno vrijeme za Dinamo. Modri već u četvrtak na Maksimiru igraju uzvratnu utakmicu osmine finala Europske lige protiv Tottenhama koji je u prvom susretu slavio s 2:0. Hrvatskog prvaka u četvrtak će tako voditi Damir Krznar.

Mlađi Mamić neće odmah u zatvor, tek treba vidjet kad će na odsluženje kazne i čini se da neće, poput starijeg brata, pobjeći od hrvatskog pravosuđa.

Ključne riječi

Komentara 146

DU
Deleted user
21:02 15.03.2021.

korumpirane suce poslati u zatvor visegodisnji

DZ
dubravko.zatek
21:53 15.03.2021.

Kad preksutra dolete pijetlovi i murinjo bili bu oduševljeni.. Komunjarski stadion a trener u zatvoru..!!.. Koma.. Ovo nije ni za crnu komediju

DU
Deleted user
21:06 15.03.2021.

HNK Dinamo je tvornica novca,zaradili su stotine milijuna eura.Cijeli HNL parazitira na Dinamu! Milijuni eura dolaze u sve hrvatske klubove iz FIFE i UEFE po nekim "koeficijentima" samo zahvaljujuć TATI. Al u ovoj zemlji treba uništit sve što je antijugoslovensko i državotvorno nastrojeno. ps. Ne kažem da Mamić nije omasti brke,al to je sitno, koliko korist od Dinama ima športska Hrvatska.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije