Naslovnica Sport Nogomet

Predsjednik Milana vikao na Sinišu Mihajlovića i igrače

Galliani od momčadi zahtjeva da izbore izlazak u Europu, a igračima je ipak dozvolio kratak odlazak kući da uzmu potrebnu odjeću za odlazak na sprovod Cesarea Maldinija.
04. travnja 2016. u 22:30 2 komentara 357 prikaza
Adriano Galliani
Foto: Reuters (Ilustracija)

Dan nakon šokantnog poraza od Atalante koji je uzrokovao eksploziju kod čelnih ljudi Milana, ali i kod trener Siniše Mihajlovića, zbog serije loših rezultata, u Milanu je došlo do kriznog sastanka i suočavanja predsjednika kluba Adriana Gallianija, trener Mihajlovića i igrača momčadi. 

Momčad je katastrofalnim rezultatima ugrozila šesto mjesto koje vodi u Europu sljedeće sezone, a Mihajlović je odveo momčad u karantenu na tjedan dana i poručio igračima da nitko ne može svojoj kući do kraja subotnjeg derbija protiv Juventusa. Nakon toga pred momčad je došao i Galliani te održao žustar govor i jakim riječima zatražio od igrača bolje igre. 

Galliani od momčadi zahtjeva da izbore izlazak u Europu, a igračima je ipak dozvolio kratak odlazak kući da uzmu potrebnu odjeću za odlazak na sprovod Cesarea Maldinija.

>> Mihajlović: Nisam u svađi s upravom, želim ostati u Milanu

COTRUGLI Business School
TOP MENADŽERI
Kako uštediti 2000 € i besplatno u Hrvatskoj isprobati vodeći MBA program regije?

A1 izdvaja za Vas

  • Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
    Pravi Hrvat na kvadrat:

    Umjesto da Predsjednik Milana viče na Sinišu Mihajlovića i igrače mora zatražiti i primjereno platiti uslugu i logistiku pravih hrvata brače Šapina iz Berlina koji če na domoljuban način srediti da Milan pregazi Juventus, Romu i Inter i stigne do Lige Prvaka.

  • Avatar EU MOJCA
    EU MOJCA:

    Ma di će ovaj indijanac ....